lördag 7 november 2009

Utlovat inlägg

Så...hög tid för uppdatering.

Har inte gjort så mycket mer än renoverat och jobbat men lägenheten börjar ta form. Sovrummet är i princip färdigt och invigdes inatt :) Blev sjukt mysigt!
Finaste har precis börjat rolla väggarna i vardagsrummet så det kommer nog bli färdigt idag också, bra skit.

Daten igår gick bra, tror vi kommer träffas igen ;)
Kom iväg lite sent så vi valde att gå till Spicy Hot och äta för att slippa sitta och titta på klockan och undra om vi skulle hinna få maten i tid. Var gott, som vanligt.
Efter det handlade vi en stabil godispåse och kröp in i biosalongen. Filmen var bra, påminde mycket om Smala Sussie. Kanske inte så konstigt eftersom det är samma regisör och i princip samma skådisar och det utspelar sig i Värmland. Lite fantasilöst kan tyckas men det funkade.
Kom hem vid tolvsnåret vilket kändes helt lagom.
Sjukt skönt att krypa ner i våra sängar och inte någon bäddsoffa eller stenhård, gammal säng. Känns verkligen som det är vi som bor där...inne i sovrummet alltså...inte så mycket i resten av lägenheten -än.

Ikväll ska F till kompis i E-Tuna och jag passar på att hälsa på Puttis och hennes fina familj. Hoppas jag hinner träffa barnen innan de går och lägger sig, var jättelänge sedan jag såg dem och de växer ju så fort.
Tydligen så har det investerats i ett Nintendo Wii (stava?) så blir väl det för hela slanten. Ska bli kul, har aldrig provat det.

Nu ska jag sprätta och stryka, tjohoo :s

Inga kommentarer: