måndag 24 maj 2010

Måndags trög

Känner mig måndags trög och inte ett dugg utvilad.
När jag kom till jobbet hade de där satans fåglarna fått nos på soporna som jag inte hann åka iväg med i fredags, äckligt.

Blev så himla arg när en av hundägarna kom in med sin alltid glada Flatte och berättade att han blivit attackerad av en hund. Tydligen är det några som har skaffat sin första hund -en s.k. problemhund. Bra val.
Den jycken är tydligen rädd för att den har blivit biten och lever efter "anfall är bästa försvar" vilket inte är så konstigt. Vad som däremot är djävligt konstigt är att ägarna väljer att ha den hunden lös utan att ha minsta antydan till kontroll över den.
Ha gärna din hund lös men då ska du banne mig garantera att den ger f-n i andra hundar. Det är inte meningen att folk i omgivningen ska känna sig otrygga och inte veta om det helt plötsligt kommer en rabiat hund farandes med siktet inställt på din egen vovve. Inte ok!
Näe hårdare regler och kontroller för hundägare. Don't get me started när det kommer till de som säljer hundar.
Förbjud alla former av djurannonser på blocket etc. och låt allt gå via svenska kennel klubben. Det ska vara dyrt att annonsera om djur. Återinför hundskatt!

2 kommentarer:

Denna här tjejen alltså sa...

Hear hear på de sista tre raderna!!

Det är sant, det är alldeles för lätt att handla med djur. Inte klokt när man tänker på det egentligen :(

Hoppas dagen fortsätter lite trevligare!

Puss

Emma sa...

Du är så klok min käre vän, håller med fullständig trots att jag inte kan eller vet ett smack om hundar. Du är bäst! Puss